Friday, 26 April 2013

Talking English --- Latest Product --- HOT Product


TALKING ENGLISH

Kepada pengguna setia product Grolier...nie dia product baru dah kluar...namanya Talking English...
Layan video sat no...bila layan video senang nak paham...
video

ini ler set Talking English


video
isi kandungan dalam Talking English


video
Menarik kan? Senang sangat nak ajar anak...


video






 Voice Pen yang cute :)










 Set dia ada 1 cute Pen + 20 Magnetic Books



Set nie baru launch...memang mendapat tempahan yg amat memuaskan...

Kalau korang nak demo Percuma...sms je ke 016 343 5788



I Wonder Why --- seronok bila ada kat umah...


Ok...sekarang kita masuk bahagian information @ knowledge laks...Kepada parents yang ada anak yg berumur 3 tahun ke atas...yg dah mula banyak bertanya itu & ini...inilah yg korang perlukan...I WONDER WHY...apa yg best tentang buku nie? Korang tengok dulu video kat bawah nie...

video

 Contoh Buku I Wonder Why + Voice Pen

Best x? Parents pun leh tambah info kan? selain anak2 dapat dengar sebutan yg betul...korang leh sama2 belajar ngn anak2 dalam suasana yg cukup santai...lagi mengeratkan hubungan kekeluargaan...


Set I Wonder Why nie ada 12 volume yang merangkumi persoalan yang anak akan tanya & biasanya anak2 nie akan tanya kpd parents dulu...kita as a parents...kena laa ada knowledge utk bg info kepada anak2 kita... di sinilah fungsi I Wonder Why...Kalau ada Mini Library kat umah lagi bagus...

Kalau korang nak tahu...lebih lanjut...sms je 016 343 5788


Magic English --- Product paling Laris!!!


MAGIC ENGLISH

video
 nie Buku Magic English + dvd
Set nie ada 26 Books & 26 dvd

Korang sebagai parents yg pentingkan early education untuk anak mesti pernah dengar pasal Magic English kan? 

Ada yg terjumpa kat Book Fair @ IT Fair...Tiap kali lalu mesti kena approach ngn sales person kan? Naik rimas katanya... dah itu tugas diaorang...jangan mare ye...hehehe

Ada yg dah berkali2 dengar pasal set Magic English nie...tapi x beli jugak...sekadar mengisi masa lapang sambil2 tunggu husband / wife shopping...hehehe...

ada gak husband khusyuk dgr penerangan pasal Magic English nie kerana sales girl tu cantik...suara..perghhh...tapi tak beli pun...mahal katanya...

Ada yg nak survey dulu... dengar pasal Magic English nie masa anak sulong umur 2 tahun..sampai anak nak masuk 3 org...x habis2 nak survey pasal product...tup2 terjumpa blog i laks kan...hehe.. dah singgah tuh ronda2 dulu tengok kot2 ada yg berkenan di hati...

video
Boleh layan tengok2 dulu apa yg ada dalam buku Magic English nie...


Apa benefitnya?
1)      Buku nih ada 26 tajuk yg membawa anak-anak menjelajah & mengembara sambil belajar dalam suasana yg menyeronokkan.
2)      Menggunakan Karektor kartun dr Disney kesukaan kanak-kanak spt Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy & lain-lain yg mengandungi kombinasi gambar,perkataan, sebutan & aksi yg diulang-ulang sebanyak 10 – 20 kali.
3)      Kanak-kanak akan mahir dgn 500 – 600 perkataan asas Bahasa Inggeris selepas complete 26 DVD tuh...
4)      Kanak-kanak akan cepat mahir dalam pembacaan dalam Bahasa Inggeris
5)      Save cost, save time for parents dalam mengajar anak belajar Bahasa Inggeris

Walau apa pun pandangan korang..saya sebagai pengguna Magic English nak nyatakan bahawa product nie memang senang nak ajar anak (kalau korang rajin utk luangkan masa dlm 5-10 minit je) untuk memahami perkataan dalam Bahasa Inggeris...Ramai pengguna yg dah membeli & telah praktik kat umah...hasilnya amat memberansangkan...Hanya sekali invest...leh guna sampai untuk 2-3 orang anak...nanti saya attach testimoni...

Sesape yg beli ngn saya, kalau dvd ada masalah...cam calar..leh tukar balik..FREE..walaupun korang dah guna dvd bertahun2...kalau dgn sales person lain...jgn harap ler...mmg x leh tukar...

Nak tengok isi kandungan dalam dvd Magic English nie...leh click kat icon Video Pilihan dalam blog nie :)

Product nie memang laris cam goreng pisang panas...memang berbaloi-baloi...mana ler tahu lepas tengok video kat blog nie...tergerak hati nak tengok demo..

nak tengok demo percuma...sms je ke 016 343 5788


Fun Thinkers ---Product HOT!!!


Product nih paling best…layan video kat bawah nih dulu ekk...

video



video

 Buku 1 untuk English



video

Buku 1 untukThinking Skills


video

Buku  1 untukMatematik


Untuk Set Fun thinkers nih Semunya ada 10 buku + 1 frame


Product nie pun memang laris cam goreng pisang panas...memang berbaloi-baloi...mana ler tahu lepas tengok video kat blog nie...tergerak hati nak tengok demo..

nak tengok demo percuma...sms je ke 016 343 5788